Kyläsaarenkatu 7 A, 00580 Helsinki

(09) 728 8430

Arkisin 7.00 - 17.00

Kartta

Renkaat ovat ainoa yhteys auton ja tien välillä. Kaikissa olosuhteissa turvallisuus on kiinni reilun neljän kämmenen kokoisesta kosketuspinnasta.

Lain vaatimat minimiurasyvyydet ovat vaikeissa olosuhteissa turvallisuuden kannalta riittämättömät. Vesiliirto- ja sohjoliirtovaaran vuoksi Autonrengasliiton turvasuositus kesärenkaille on vähintään 4,0 mm ja talvirenkaille 5,0 mm. Mikäli urasyvyydet ovat alle suosituksen on syytä harkita kesä- ja talvirenkaiden uusimista tai noudattaa sadekelillä sekä vaativilla talvikeleillä erityistä varovaisuutta.

Renkailla on takuu. Mahdollisissa ongelmatilanteissa käänny rengasliikkeen puoleen, josta renkaat on ostettu. Rengasalan asiantuntijaliikkeillä on tarvittava ammattitaito ja asianmukaiset välineet tutkia reklamaatiota. Lisäksi ne myöntävät takuun tehdylle työlle.

Romurenkaita ei saa viedä kaatopaikalle. Asiantuntijaliikkeet ottavat vastaan käytöstä poistettuja renkaita ja toimittavat ne kierrätykseen.

Renkailla saavutetaan yleensä kymmenien tuhansien kilometrien ajotulos. Ajotulokseen vaikuttavat kuljettava itse, asennusajankohta, ajo-olosuhteet, valittu rengastyyppi ja auto. Noudattamalla käyttö– ja huolto-ohjeita pidennät renkaidesi turvallista käyttöikää.

 

Renkaat rahoituksella

FINIKOR -Rahoitus on huoleton ja joustava tapa rahoittaa ostamasi Finikor -palvelut. Saat tarvittaessa rahoituspäätöksen heti täyttämällä rahoitushakemuksen tai asioinnin yhteydessä liikkeessä.

Lue lisää rahoituksesta