Kyläsaarenkatu 7 A, 00580 Helsinki

(09) 728 8430

Arkisin 7.00 - 17.00

Kartta

Erityisesti pohjoisen vaativaan talveen suunniteltu nasta-uutuus huippuominaisuuksilla ja erinomaisella pidolla varustettu rengas. Nastan rakenne on uudistettu ja niiden määrää renkaassa on lisätty huomattavasti edeltävään malliin nähden.

Hankookin uusi nastarengasmalli henkilöautoille, joka korvaa aikaisemmin hyvin menestyneen Hankook Winter IPike RS W419 rengasmallin. Renkaan Z -muotoinen pintakuvio ja lammellit antavat parhaan pidon lumisella tienpinnalla. Renkaan lammellointi on pituus ja pystysuunnassa, jolloin se antaa pitoa ja hallittavuutta. Uudessa Hankook i*Pike RS2 renkaassa on enemmän nastoja, enemmän pitoa jäisellä tienpinnalla. W429 rengasmallissa on noin 166-211 nastaa riippuen rengaskoosta. Kaikki renkaat on nastoitettu suomalaisella turvanastalla.

Hankook Tire

Hankook on yksi maailman suurimmista rengasvalmistajista, jonka tuotantolaitokset Aasiassa ja Euroopassa tuottavat tällä hetkellä vuosittain yli 100 miljoonaa rengasta. Hankook on perustettu Etelä-Koreassa vuonna 1941, ja se on kasvanut maailmanlaajuiseksi yritykseksi, joka toimittaa ensiasennusrenkaita ajoneuvovalmistajille ja jälkimarkkinoille ympäri maailmaa yli 180 maahan.

Renkaat rahoituksella

FINIKOR -Rahoitus on huoleton ja joustava tapa rahoittaa ostamasi Finikor -palvelut. Saat tarvittaessa rahoituspäätöksen heti täyttämällä rahoitushakemuksen tai asioinnin yhteydessä liikkeessä.

Lue lisää rahoituksesta