Kyläsaarenkatu 7 A, 00580 Helsinki

(09) 728 8430

Arkisin 7.00 - 17.00

Kartta

Maailman ensimmäinen, patentoitu tuplanastateknologia antaa erinomaisen jarrutus- ja kiihdytyspidon lisäksi ylivertaisen pidon kaarteissa ja ohitustilanteissa niin jäisen liukkaalla kuin lumisella tiellä.

Nokian Hakkapeliitta 9 on ensiluokkainen nastarengas ja siksi se on vahvimmillaan juuri vaativissa talviolosuhteissa lumella ja jäällä. Tämä Hakkapeliitta-tuoteperheen kärkituote sykähdyttää erityisesti uudella tuplanastateknologiallaan. Kahdet erilaiset nastat renkaassa antavat loistavan pidon ja tuovat kaivattua turvaa talviajoon.

Nokian Hakkapeliitta 9 -nastarengas, on osoittanut kyntensä jo monissa vertailuissa.

Testivoittoja Nokian Hakkapeliitta 9 on kahminut ruotsalaisen Vi Bilägaren (13/2017), norjalaisen Auto Motor og Sport (10/2017) ja venäläisen Za Rulemin (9/2017) testeissä. Nokian Hakkapeliitta 9 SUV valittiin puolestaan porukan parhaimmaksi Tuulilasin (12/2017) ja venäläisen AutoReview -lehden (17/2017) SUV-nastarengastesteissä. Tuulilasin mukaan rengas kiihtyy ja pysähtyy jäisellä tiellä muita paremmin eikä lähde käsistä kaarteissakaan.

Renkaat rahoituksella

FINIKOR -Rahoitus on huoleton ja joustava tapa rahoittaa ostamasi Finikor -palvelut. Saat tarvittaessa rahoituspäätöksen heti täyttämällä rahoitushakemuksen tai asioinnin yhteydessä liikkeessä.

Lue lisää rahoituksesta