Kyläsaarenkatu 7 A, 00580 Helsinki

(09) 728 8430

Arkisin 7.00 - 17.00

Kartta

 

Uusi nastaton Nokian Hakkapeliitta R3 -talvirengas tuo kaivattua mielenrauhaa, kun lumimyräkkä tai märän tienpinnan jääradaksi muuttava pikkupakkanen yllättää. Entisestään parantunut jääpito ja vakaampi ajotuntuma perustuvat Nokian Renkaiden kehittämään uuteen Arctic Sense Grip -konseptiin, joka tekee etenemisestä nautinnollisen hallittua, täsmällistä ja hiljaista, olipa vastassa talvisen liukas keli tai sula tie.

Nokian Hakkapeliitta R3 tuo verratonta ajamisen helppoutta pohjoisen teille. Sen laaja 68 tuotteen kokovalikoima aina 14-tuumaisesta renkaasta 21-tuumaiseen saakka soveltuu erinomaisesti nykyaikaisiin automalleihin, hybrideihin ja täyssähköautoihin. Valikoima kattaa muun muassa Tesla Model S:n, Tesla Model 3:n, BMWi3:n ja VW e-Golf:n. Uutuuden nopeusluokka on R (170 km/h). Vauhdikkaampaan menoon räätälöidyt 45-sarjaiset ja matalammat profiilisuhteet ovat T-nopeusluokkaa (190 km/h).

Nokian Hakkapeliitta R3 – Pohjoista mukavuutta

  • Erinomainen pito ja hallittu ajotuntuma jäällä ja lumella
  • Enemmän ajomukavuutta kaikissa talvikeleissä
  • Säästää polttoainekuluissa

Täydellistä turvallisuuden ja nautinnon tasapainoa. 

 

Renkaat rahoituksella

FINIKOR -Rahoitus on huoleton ja joustava tapa rahoittaa ostamasi Finikor -palvelut. Saat tarvittaessa rahoituspäätöksen heti täyttämällä rahoitushakemuksen tai asioinnin yhteydessä liikkeessä.

Lue lisää rahoituksesta